Skip to content

Phamagra 50mg

2990 Ft44990 Ft

Megesett már Önnel is, hogy 1-1 szex után nem érezte magát teljesen elégedettnek? Önben volt a gondolat, hogy ez mehetett volna gördülékenyebben is? Sokszor egy kis segítség is csodákra lehet képes. A sildenafil-citrát neve Önnek is ismerősen cseng? Ez a hatóanyaga a Viagrának és a Kamagra termékcsalád összes tagjának. Kiváló potencianövelő hírében áll, így hatásában Ön is biztos lehet. A Pharm.tec Gyógyszergyár ezt a hatóanyagot használta fel, amikor megalkotta a könnyed, 50mg hatóanyaggal bíró termékét, a Phamagra 50mg tablettát. Mikor ajánlott a használata?

  • korábban megmutatkozó potenciaprobléma esetén
  • akkor, ha ki szeretne tűnni a teljesítményével és nagyobbat felmutatni partnere előtt

Nem kell amiatt aggódni, hogy ha egyszer elkezd potencianövelőt használni, az bármilyen rossz hatással lenne a későbbiekben produkált teljesítményére. Semmilyen változást nem fog tapasztalni, ha (akár hosszantartó használatot követően) abbahagyja a szedést.  

 

Az online Phamagra 50mg rendelés rizikótényezői

  Azt gondolhatnánk, hogy ma, mikor már ilyen széleskörűek az online kereskedelem nyújtotta lehetőségek, akkor mi sem egyszerűbb, mint potencianövelőt venni. Igen ám, csak annyi a baj, hogy megjelentek olyan kereskedők is a színen, akik nem az eredeti minőséget forgalmazzák, hanem annak egy butított, sokszor kínai másolatát. A csalók pedig elsőre, laikusként nem könnyen lebuktathatók, mert nyilván megpróbálják eladni magukat. Most azonban a segítségére leszünk és eláruljuk, hogy mire is kell figyelnie, hogy ne járjon pórul. Nézze meg tájékoztató weboldalunkat, hogy okosan dönthessen Phamagra 50mg vásárlás során!

Szolgáltatásaink, amelyek megkönnyítik a döntését

 

  • pénzvisszafizetési garancia arra, hogy csak kiváló hatással és prémium minőségben forgalamunk eladó Phamagra 50mg tablettát
  • kiszámítható és megbízható kiszállítás: már 1-2 munkanapra teljesítjük a rendelését, amelyért fizethet akkor is, amikor átveszi a csomagot, anélkül, hogy emiatt plusz költsége keletkezne

Nálunk nincs olyan, hogy rossz kérdés vagy olyan, hogy elfelejtett válasz! Ha kérdése merülne fel, akkor keressen minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon keresztül!  

Ilyen hatást fejt ki a sildenafil-citrát

  A sildenafil felszívódását tekintve gyors, már 60-70 perc után képes arra, hogy a lehető legintenzívebb hatást fejtse ki.  A hatás azonban addig várat magára, amíg valamilyen formában szexuális stimuláció nem éri, az ugyanis a feltétele annak, hogy beinduljon az erekció. Ekkor a következő zajlik le a testében: a pénisz simaizmai annyira ellazulnak, hogy teljesen szabaddá tegyék a véráramlást a barlangos testek felé. Ahogy oda beáramlik a nagy mennyiségű vér, úgy vérbőség keletkezik és az fogja az extrém erős erekciót eredményezni. Kísérőjelenség lehet: Mindezt még kísérheti az aktus idejére megnagyobbodott hímvessző. Sőt, mi több, azt is tapasztalhatja, hogy hamarabb készen fog állni egy újabb menetre, nem lesz szüksége annyi regenerációra.   Tegye magát próbára bátran! Döntsön most Phamagra 50mg rendelés mellett!  

 

Szabályok és tudnivalók mielőtt belekezdene a használatba

  A tabletta 50mg hatóanyaggal bír, amelyből így naponta akár 2-t is bevehet, anélkül, hogy az túladagolást okozhatna. Átlagosan 5-6 órányi hatással bír, amit befolyásolhat az a tényező is, hogy ez idő alatt milyen ételeket fogyaszt, azok mennyire nehezek, zsírosak. (mivel azok ronthatják a felszívódást) Vízzel vegye be és ne igyon mellé alkoholt, mert az nem várt mellékhatásokat okozhat! Szintén veszélynek teszi ki magát, ha a következőket fogyaszt:

  • túl sok koffein, különösen az energiaitalok lehetnek veszélyesek
  • drogkészítmények
  • grapefruit

 

Csak ritkán és gyors lefolyással fordulhatnak elő mellékhatások

  Ami 1-1 esetben előfordulhat:  

  • szájszárazság
  • enyhe fényérzékenység
  • arc, – bőrpír megjelenése
  • orrjáratok eldugulása

Ha a következő betegségek közül valamelyik fennáll Önnél, egyeztessen orvosával a használat megkezdése előtt:

  • szív, – és érrendszeri megbetegedésben szenved
  • nitrát tartalmú gyógyszer szedése alatt áll (a sildenafil- citrát a nitrátokkal együtt befolyásolni tudja a vérnyomást és így hirtelen rosszullétet eredményezhet) 
  • korábban volt már szívinfarktusa
  • vese, – májbetegsége van
  • problémái vannak a vérnyomásával
  • öröklött szembetegsége van

  Nálunk nemcsak kedvező árak, de kiváló minőség is várja! Döntsön okosan és válasszon bennünket Phamagra 50mg vásárlás lebonyolítására! Lepje meg partnerét új teljesítményével minél hamarabb!

Kiszerelés

2 db, 4+1 db, 10+2 db, 15+3 db, 30+5 db, 45+8 db, 75+10 db

You cannot copy content of this page