Skip to content

Biosira – Clenox Clenbuterol 0,04 mcg

9500 Ft22500 Ft

Ön is vezetett már listát az elfogyasztott ételek kalóriatartalmáról? Ön is érezte már azt, hogy minden falat, amit lenyel az bűn és hogy emiatt nem lesz sikeres a fogyókúrája? Mit szólna hozzá, ha lenne egy olyan lehetőség, amely -szigorúan az orvostudomány vívmányaira alapozva- segítene Önnek abban, hogy végre lefogyjon és elégedett legyen magával! A titok nyitja a clenbuterol hatóanyag, amely képes úgy meggyorsítani a testünk zsírégető folyamatait, hogy csak ámuljon és bámuljon az eredményeken. A Biosira Ltd. Gyógyszergyár által forgalomba hozott Clenox Clenbuterol 0,04 mcg tabletta pont erre képes. Olyan gyors anyagcsere, – és zsírégető folyamatokkal számolhat, hogy öröm lesz nézni, ahogy a plusz kilók leolvadnak!

Mindig az eredeti minőséget keresse

Sajnos sok a csalás és ámítás, ami miatt óvatosságra intjük, amikor elkezd eladó Clenox Clenbuterol 0,04 mcg tablettát keresni. Megváltoztatott összetétellel, de ugyanazon névvel hirdetik csalók a termékeiket, hogy az olcsó ár reményében minél több embert be tudjanak palizni. De van lehetőség arra, hogy elkerülje az ilyen hirdetéseket. Tájékoztató oldalunkon megtalál minden hasznos információt, amely segítheti abban, hogy megfontoltan hozza meg döntését Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés során!

Amivel kényelmessé és biztonságossá kívánjuk tenni Önnek a vásárlást

Ajánljuk figyelmébe következő szolgáltatásainkat:

  • naprakész ügyfélszolgálat: folyamatosan nyomon követjük a hozzánk beérkező leveleket, amelyekre rövid időn belül válasszal is élünk, hogy mindenben segíthessük a hozzánk fordulókat 
  • rugalmas feltételekkel szállítjuk ki csomagját: mind a kiszállítás módját tekintve, mind a fizetési lehetőségeket figyelembevéve a teljes rugalmasság a ránk jellemző (így még az utánvétnek sincs akadálya), nem beszélve a gyorsaságról (1-2 munkanapos határidők)
  • és ami talán a legfontosabb, nem csak ígérjük, hogy eredeti minőséget forgalmazunk, amelyre valóban számíthat, hanem erre még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk

Nálunk bátran dönthet Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett, mert nem tesz rossz lóra! Használja ki bátran a lehetőséget!

A clenbuterol hatásával kapcsolatban tudnia kell

A zsírégető, – és anyagcsere gyorsító hatás működése: a hörgők falában található ún. béta 2 receptorokra fog izgató hatást gyakorolni a clenbuterol.  (maga a hatóanyaga a szimpatomimetikumok fajtájába tartozik, ami annyit tesz, hogy a hatás kifejtése a szimpatikus idegrendszeren keresztül történik meg. A kalóriák elégetését továbbá segíti a 0,5 fokos hőmérsékletemelkedés is.  Azoknak is kedvezhet a hatóanyag, akik sporttevékenységet folytatnak, mivel:

  • fokozódik a fizikai teljesítőképesség
  • nőhet az izomtömeg
  • kevesebb izomfájdalommal kell számolni

Fogyni szeretne? Akkor itt a lehetőség, hogy kihasználja az orvostudomány egy újabb vívmányát és a saját hasznára fordítsa! Döntsön bátran Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett online patikánkban!

Adagolási és használati tudnivalók

A szedésre a fokozatosságnak kell jellemzőnek lenni (mint egy piramis rendszer)

  • nőknek 0,06mcg, míg férfiaknak 0,08mcg a kezdő ajánlott mennyiség

(felezési ideje kb. 35 óra)

  • mindig arányosan elosztva vegye be napközben
  • tartson kúrákat: 2-3 hétig szedje, majd egy hét pihenő következzen

(ez azért fontos, hogy a szervezet ne tudjon alkalmazkodni a clenbuterolhoz, hanem hatékonyan fejthesse ki hatását)

Számolhat-e mellékhatással?

Nem kell súlyos tünettől tartania, csak néhány órás, enyhe panaszként fordulhat elő:

  • gyomorbántalmak
  • hányinger
  • kézremegés
  • szapora légzés

Ne kezdjen bele a használatba, ha érintettsége van a következőkben:

  • magas vérnyomása van, amire gyógyszert szed 
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese, – máj problémái vannak
  • pajzsmirigy betegsége van

Ha terhes vagy szoptat az szintén kizáró oknak számít!   Szeretné, ha környezete csodálattal tekintene az Önt ért változásokra? Szeretné, ha lépten-nyomon bókolnának és dícsérnék, hogy milyen átalakuláson ment keresztül? Akkor most itt a lehetősége, hogy végre eléjre a célját a fogyásban! Döntsön bátran Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés mellett!

Kiszerelés

100 db, 200 db, 300 db

You cannot copy content of this page