Skip to content

Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Se szeri, se száma az életében az elkezdett fogyókúráknak? De valahogy mégsem érte el még, amit el szeretett volna a súlycsökkenésben?

Mit szólna akkor most egy igazán kiváló lehetőséghez, ami nemcsak ígéretet tesz arra, hogy végre lefogy, hanem valós eredményeket is elérhet?

A clenbuterol hatóanyaggal kapcsolatban egy véletlen folytán fedezték fel, hogy milyen bámulatos hatást képes kifejteni a szervezetünk zsírégető, – és anyagcsere gyorsítását illetően.

Márpedig ezek a folyamatok a kulcsai annak, hogy mennyire sikeres a fogyásunk.

A Belgiumban működő Sopharma Gyógyszergyár hozza forgalomba a 0,02mcg hatóanyagtartalmú termékét, amely kiváló minőségének köszönhetően egyre nagyobb sikerekre tesz szert.

De sajnos a sikerek mellett automatikusan megjelentek a hamisítványok is, amelyek minősége már hagy kivetnivalót maga után.

Önt is csak arra tudjuk sarkallni, hogy járjon utána a dolgoknak és végezzen egy kis kutatómunkát mielőtt Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás mellett döntene. 

Ebben mi is tudjuk segíteni. Weboldalunkon tájékoztató részében ugyanis olyan információkat teszünk közzé, amellyel megkönnyítjük a csalók felismerését és az általuk használt módszerek megismerését.

Garancia és megbízhatóság

 

Mi komolyan vesszük, hogy itt emberek egészségéről van szó, ezért nem viccelünk az eredetiséggel. Csak és kizárólag olyan eladó Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg termékeket értékesítünk, amelyet bárkinek nyugodt szívvel merünk ajánlani. Ezért is van, hogy bátran vállalunk pénzvisszafizetési garanciát is.

A szállítás során sem fogunk csalódást okozni, mert nemcsak a szállítási lehetőségeink széleskörűek és 1-2 munkanapos teljesítési idővel dolgozunk, hanem a fizetésben is maximálisan rugalmasak vagyunk. (például nem számítunk fel extra költséget az utánvét miatt)

Kérdezni szeretne? Akkor itt a lehetőség! Lépjen velünk bátran kapcsolatba ügyfélszolgálati pontunkon keresztül! Mi mindenben segítjük és támogatjuk a döntésének meghozatalát Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés előtt!

 

Így gyorsulnak fel a zsírégető folyamatai

 

A clenbuterol tuladonképpen a hörgőkben található béta 2 receptorokra fejti ki a stimuláló hatását, amely magával vonja a zsírégető folyamatok felgyorsulását, amivel kezdetét veszi a fogyás.

Ez alatt Önnek nem kell önsanyargatással vesződnie, nem kell kíméletlen fizikai teljesítményt felmutatnia.

(de természetesen az egészséges táplálkozás és a mozgásban gazdag életmód továbbra is fontos!)

A hatás kifejtése a szimpatikus idegrendszeren keresztül zajlik (ezért is tartozik a szimpatomimetikumok közé a clenbuterol)

Továbbá fog még tapasztalni kb.0,5 foknyi testhőmérséklet emelkedést is, ami szintén a gyors kalória égetéssel hozható összefüggésbe.

A clenbuterolnak továbbá vannak még olyan jótékony hatásai, amelyek kifejezetten a sportolóknak kedveznek:

  • aktív fizikai tevékenység után enyhébb izomfájdalom
  • jobb fizikai kondíció
  • nagyobb izomtömeg növekedés

Ha elérkezettnek látja az időt, hogy végre lefogyjon, akkor most itt a remek lehetőség! Döntsön bátran Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés mellett, mert csak jól járhat!

Így lesz biztonságos a használat

 

Mielőtt bárki felelőtlenül elkezdené használni a terméket, fontos előre tisztázni, hogy mire kell figyelnie:

  • fokozatosan kezdje el használni: nőknek 0,06mcg, férfiaknak 0,08mcg az előírt kezdő dózis
  • ez növelhető lassan (piramis rendszerben)
  • a szervezetünk alkalmazkodóképessége olyannyira jó a clenbuterolhoz, hogy kb. 2-3 hét használat után képes hozzászokni és így már nem fejtene ki hatást
  • ezért fontos, hogy ennyi idő iktasson be legalább egy hét szünetet
  • ha ez letelt, akkor folytathatja a szedést tovább!

 

A hatóanyag mintegy 35 órányi felszívódási idővel bír.

 

Ami előfordulhat használat közben

 

Mielőtt bárki megijedne semmilyen komolyabb mellékhatás nem várható, csupán alkalmi kísérő tünetként jelentkezhet:

  • szapora pulzus
  • kézremegés
  • hasfájás, hányinger

Ha a következő állapotok közül valamelyik fennáll Önnél, akkor nem ajánlott a használata

 

  • magas vérnyomása van és erre gyógyszeres kezelést folytat
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese vagy máj problémái vannak
  • gondjai vannak a pajzsmirigyével

Ha terhes vagy szoptat, akkor szintén ne szedje a tablettát!

Itt a lehetőség, hogy végre ne csak álmodozzon a tökéletes alakról, hanem el is érje! Döntsön bátran Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás mellett online patikánkban!

You cannot copy content of this page