Skip to content

Dapoxetine Dapotime

4990 Ft59990 Ft

 

Nehéz annál kényelmetlenebb szituációt elképzelni, mintha azért ér idő előtt véget egyszexuális együttlét, mert nem bírtuk féken tartani magunkat és idő előtt bekövetkezett az ejakuláció.

Kényelmetlen egyrészt magunk miatt, mert úgy érezzük, hogy nem teljesítettünk elég jól, illetve kényelmetlen partnerünk előtt, mert nem sikerült kielégítenünk őt.

De nem is kell feltétlen túl korai magömlés ahhoz, hogy felmerüljön az igény arra, hogy minél hosszabb szexuális együttlétet képzeljünk el.

A potencianövelés lehetősége ugyanis nincs konkrét potenciazavarhoz kötve, az is élhet vele, akinek csak megerősítésre van szüksége.

(természetesen ebben az esetben sem kell attól tartani, hogy majd emiatt később már tabletta nélkül nem is fogja bírni az iramot, mivel még tartós használat mellett sem okozhat ilyen változást)

A Dapoxetine 60mg tabletta épp arra lett kifejlesztve, hogy bárki biztosítékot szerezhessen magának és fényes sikereket érhessen el a szexben!

Ahogy nevéből is látszik, 60mg dapoxetine-t tartalmaz, amely időbeli biztosítékot nyújt arra, hogy legyen ideje párját is örömmámorban részesíteni.

Könnyű olyan állítással lenni, hogy egy termék azt tartalmazza, amit kell, de ha ez nem a valóságot takarja, akkor az számos problémát szülhet. Épp ezért nem érdemes a gyanúsan olcsó eladó Dapoxetine 60mg hirdetésekkel foglalkozni.

A jó hír a dologban, hogy fel lehet ismerni, hogy kik a csalók, mert olyan módszereket folytatnak, amelyek egy kis odafigyeléssel kiszűrhetők! Ebben pedig a segítségére lehet útmutató kalauzunk is, amely segíti, hogy jó döntést hozzon Dapoxetine (Dapotime) 60mg rendelés során.

Inkább biztosítékot szeretne, mintsem ígéretet?

 

Akkor jó helyen van! Online patikánk olyannyira komolyan veszi a minőségügyi kérdéseket, hogy még 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk arra nézve, hogy csak eredeti (Signature Gyógyszergyártó Vállalat által forgalomba hozott) kiváló minőséggel és hatásmechanizmussal bíró tablettákat forgalmazunk.

Afelől is biztosítékkal vagyunk, hogy termékeink szállítása gyorsan és rugalmasan történik, már 1-2 munkanap alatt eljut az Ön által megadott címre vagy csomagpontra! A fizetés is rugalmasan történik, nincs plusz teherrel sújtva az utánvét sem!

Még lenne kérdése mielőtt Dapoxetine 60mg vásárlás mellett teszi le a voksát? Akkor ne tartsa magában! Nekünk bátran felteheti és mi gyors válasszal segítjük Önt! Írjon ügyfélszolgálati címünkre!

A dapoxetine működési elve

 

  • 60-70 percet kell rászámolni arra, hogy felszívódjon a szervezetben és elkezdhesse a hatás kifejtését
  • a működésbe lépéshez szexuális izgató tevékenységnek is kell történnie

Ezt követően a következő két folyamatért lesz felelős:

  1. gátló hatást fejt ki azon agyi szterotoinok felvételére, amelyek az ejakuláció bekövetkezéséért felelnek
  2. a motoros funkció működésére is késleltető hatást gyakorol

Tolja el időben az orgazmus bekövetkezését és érjen el párjánál is akár többszörös orgazmust! Döntsön most Dapoxetine 60mg vásárlás mellett!

 

A dapoxetine használatával kapcsolatos információk

  • A bevételtől számítva várhatóan 4-6 órás intenzív hatás várható el
  • 24 óránként egy tabletta az ajánlott mennyiség, amely mennyiség viszont felezhető, ha úgy ítéli meg
  • fogyasszon bőséggel folyadékot a használat ideje alatt, amely lehetőleg ne alkoholból álljon
  • a zsíros, nehéz ételek azért lehetnek károsak, mert rontják a felszívódás képességét
  • szigorúan tilos a kábítószerfogyasztás és kerülje a grapefruit fogyasztását is!

 

Az előírások mellett folytatott használat során nem kell mellékhatásoktól tartania!

  1. alkalmi tünet fordulhat elő esetenként

 

  • fokozott fényérzékenység
  • arc, – bőrpír megjelenése
  • orrdugulás
  • bőr kiszáradása

 

Előfordulnak olyan betegségek és gyógyszerek szedése, amikor nem ajánlott a dapoxetine tartalmú gyógykészítmények használata:

  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • nitrát tartalmú gyógyszert szed (a hatóanyaggal egyesülve rosszullétet jelentkezhet)
  • korábban volt infarktusa
  • vese, – májbetegsége van
  • magas vérnyomásban szenved
  • öröklött szembetegsége van

 

Minden vágya, hogy annyi ideje legyen egy szexuális aktusban, hogy párja kedvére is legyen ideje tenni? Akkor most itt a lehetőség a tökéletes biztosítékra! Döntsön most Dapoxetine (Dapotime) 60mg rendelés mellett online patikánkban!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 8 db, 10+1 db, 20+2 db, 40+4 db, 50+5 db

You cannot copy content of this page