Skip to content

Super Vikalis

2990 Ft28990 Ft

 

A potenciaproblémákat kétfajtára oszthatjuk:

  1. csak merevedési zavart okozóra és
  2. korai magömlést okozóra

Önmagában is elég kellemetlenséget tud mindkettő okozni, pláne, ha csőstül jön a baj és egyszerre jelentkezik mindkettő. Ma már azonban vannak olyan potencianövelők, amelyek erre fel vannak készülve.

Ilyen a Super Vikalis VX is, amely egyszerre két hatóanyagot tartalmaz és ezzel biztosítja, hogy garantált legyen a siker szex közben!

  1. tartalmaz 20mg tadalafilt (ez biztosítja a kemény erekciót)
  2. és 60mg dapoxetine-t (ez biztosítja, hogy ne legyen idő előtti magömlés)

FONTOS

A potencianövelés lehetősége mindenkinek nyitott, anélkül, hogy bármilyen későbbi problémától kellene tartania! Sokan hiszik azt -tévesen- hogy ha elkezdenek úgy használni potencianövelőt, hogy nincs konkrét problémájuk, csak fokozni kívánják a teljesítőképességüket, akkor ebből később káruk származhat.

Ön is hisz a garancia erejében?

 

Mi is azt valljuk, hogy fontos a tudat, hogy vásárlásunkat követően van egy biztosíték, amire számíthatunk! Ezért van lehetőség nálunk arra, hogy Super Vikalis VX vásárlás után érvényesítse a pénzvisszafizetési garanciát, ha bármivel nem lenne elégedett!

Ez is azt bizonyítja, hogy mi nem árulunk zsákbamacskát (mint ahogy nagyon sok online patika teszi és kínál nem eredeti eladó Super Vikalis VX tablettát)

Kizárólag a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár termékeit forgalmazzuk, amelyek pontosan az előírt hatóanyagtartalommal bírnak és biztos hatást fejtenek ki!

Ravasz módszerekkel próbálnak ármánykodni, hogy minél több embert megtévesszenek! De most lehetősége van rá, hogy megismerje ezeket a módszereket, mert közzétettük weboldalunkon! Mielőtt Super Vikalis VX rendelés mellett döntene, nézze meg!

 

Precizitás, pontosság

 

Ami még ránk jellemző, az a gyors, precíz kiszállítás és rugalmasság, mind a szállításban, mind a fizetésben! Nem helyezünk nyomást senkire azzal, hogy plusz költséggel terheljük az utánvétes fizetést és már 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk csomagját!

Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha szeretne további információt kapni, akár egy szolgáltatásunkkal, akár termékkel kapcsolatban!

A tadalafil és a dapoxetine kettő hatása

 

A tabletta már egyből képes lesz kifejteni remek hatásait, amint letelik a 60-70 percnyi felszívódási idő. Természetesen óvatlan pillanatban nem történhet erekció, csak akkor, ha szexuális fel lett izgatva.

Akkor viszont pillanatok alatt beáramlik a vér a barlangos testekbe a tadalafilnak köszönheteőn, hogy ott erős erekciót idézzen elő. (pluszban még méretnövekedés is kísérheti és csökkenhet a regenerációs idő)

A dapoxetine pedig gondoskodik, hogy az ejakuláció lelassuljon, méghozzá úgy, hogy az ezt befolyásoló motoros funkciót késleltetve működteti, és gátolja az agyi szterotoinoknak (amik magömlést okoznak) a felvételét is. Így bőven lesz ideje, akár több hölgyet is egyszerre kielégíteni vagy egyszerűen csak élvezni a pillanatot!

Szárnyaljon Ön is a szexuális teljesítményével! Döntsön most Super Vikalis VX vásárlás mellett!

 

A biztonságos használat érdekében ezeket tartsa be

 

  • nehogy túladagolja: napi 1 szem a megengedett; a várható hatás egyébként is kimagasló a tadalafilnak köszönhetően, akár 36-48 óra 
  • minél kevésbé eszik bőségesen ez idő alatt, annál hatékonyabb és intenzívebb hatást várhat; a zsírban gazdag ételek különösen rontó hatást gyakorolhatnak

Vannak kerülendő dolgok, amelyek használata rizikótényezővel jár:

  • szeszes italok
  • kábítószerek
  • túlzott koffeinbevitel
  • grapefruit

 

1 enyhe tünet fordulhat csak elő

 

Az előírások betartása mellett folytatott szedés esetén nem kell komolyabb mellékhatásoktól tartania. Amivel találkozhat:

  • bőr, – vagy arcpír 
  • fejfájás
  • fényérzékenység
  • orrdugulás

 

Kizáró okok, amely esetekben nem javasolt a Super Vikalis VX tabletta használata:

 

  • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
  • máj, – vagy vese problémái vannak
  • nitrát, – vagy nitrogén-oxid képző hatóanyagú gyógyszer szedése
  • gondjai vannak a vérnyomásával
  • öröklött szembetegsége van

 

Vértezze fel magát olyan férfierővel, hogy elkápráztathassa partnerét! Döntsön Super Vikalis VX rendelés mellett és sem az erekciójával nem lesz oka szégyenkezni, sem az aktus idejének hossza miatt!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db

You cannot copy content of this page