Skip to content

Vardelate 100mg

3990 Ft29990 Ft

Úgy érzi, hogy nincs a legjobb formájában, ami a szexuális teljesítményét illeti? Szeretné formába hozni magát és olyan lenni, mint fiatal korában vagy még annál is jobb?

Ki szedhet potencianövelőt?

 

A potencianövelés lehetősége nincs sem korhoz kötve, sem konkrét potenciazavarhoz, a lehetőség mindenki előtt nyitva áll. 

Még mielőtt azon kezdene el aggodalmaskodni, hogy mi lesz a szexuális teljesítményével, az erekciója minősége megy-e változáson keresztül a tabletta használata miatt, azelőtt meg kell, hogy nyugtassuk, mert ennek az esélye 0

Akkor sem kell tartani az erekció tartósságának vagy minőségének romlásától, ha akár heteken- hónapokon keresztül él a tabletta nyújtotta lehetőséggel. Semmilyen változást nem fog ugyanis később tapasztalni, amikor már nem szedi a tablettát. Ezért kár lenne magát megfosztani a lehetőségtől!

Hol érdemes megvásárolni a tablettát?

 

Több online patikát is találhat, ahol eladó Vardelate 100mg tablettát talál, de ezek közül nem biztos, hogy mind a valóságnak megfelelő információkat adja meg a termékkel kapcsolatban. Ezért is intünk mindenkit óvatosságra az online Vardelate 100mg rendelés leadása kapcsán!

Abban az esetben, ha bizonytalan lenne afelől, hogy mely üzletekben bízhat meg, jól teszi, ha szemügyre veszi azt a komplett útmutatónkat, amelyben megtudhatja azon szempontokat, amikre figyelnie érdemes Vardelate 100mg vásárlás előtt!

Az eredeti tabletta a Nanda Laboratories Gyógyszergyár terméke és dobozonként 4 szemet tartalmaz. Hatóanyagát tekintve pedig 40mg vardenafilt és 60mg dapoxetine-t tartalmaz.

A vardenafil felel az erekció keménységéért, míg a dapoxetine az erekció hosszáért felel.

Bármilyen felmerülő kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, úgy minden további nélkül kapcsolatba léphet velünk ügyfélkapcsolati pontunkon keresztül!

 

Milyen gyorsan juthat el Önhöz a választott termék és mivel biztosíthatjuk afelől, hogy nálunk csak eredeti minőséget kaphat?

 

Igyekeztünk olyan szállítási lehetőségeket biztosítani, hogy minden igényt kielégítsünk és mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb és legkényelmesebb lehetőséget. Már 1-2 munkanap alatt teljesítésre kerülhet a Vardelate 100mg rendelés, amelyért nem kell feltétlenül előre fizetnie, ráér, akkor, amikor átveszi a csomagot.

A minőségbiztosítás érdekében pedig még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha kifogásolnivalója lenne a termékkel kapcsolatban, akkor azt jelezheti felénk és mi utánajárunk, hogy mi lehet a probléma.

Az egyik legfontosabb kérdés: hogyan hat ránk a tabletta?

 

Akkor várható a hatások kifejtődése, ha teljesül két feltétel:

  1. eltelik legalább 60-70 perc, amely idő alatt felszívódhatnak a hatóanyagok
  2. akkor kezd el csak működni, ha szexuális inger is mutatkozik

A vardenafil fog felelni azért, hogy a pénisz kellő keménységű erekciót tudjon produkálni, amit úgy ér el, hogy vérbőséget okoz a barlangos testeknél.

A dapoxetine pedig kettős hatással lesz: egyrészt a magömlésért felelős agyi szterotoinok felvételét gátolja, másrészt nem engedi a motoros funkció gyors működését, így eltolva időben a magömlést!

 

Mire kell figyelmet fordítani a használat közben?

 

  • a hatóanyagok várható kiürülési ideje átlagosan 4-6 óra, ez idő alatt vannak dolgok, amelyek kerülendőek
  • ide tartoznak az alkoholos italok, a koffeinben gazdag italok, a kábítószerek, a grapefruit
  • vigyázni kell nehogy túladagolás történjen: 24óra/1 tabletta a maximálisan bevehető mennyiség

Étkezzen zsírszegényen a használat ideje alatt, mivel a zsírok ronthatják a vardenafil felszívódási képességeit!

Mindig tartsa szem előtt, hogy csak az eredeti minőség az, ami megbízhatóan használható! A nem eredeti tabletták során olyan mellékhatások léphetnek fel, amik kellemetlenséget okoznak! Nem beszélve arról, ha elmarad a várt hatás!

Milyen enyhe tünetekkel találkozhat?

 

  • bőrpír jelenhet meg
  • enyhe fényérzékenységet érezhet
  • kipirulhat az arca
  • eldugulhat az orra

 

Ne szedje a tablettát, ha a következő közül igaz Önre valami

 

  • szív, – érrendszeri betegséggel kezelik
  • vese, – vagy májbetegsége van
  • magas vérnyomása van
  • nitrát tartalmú gyógyszert szed (mellkasi és vérnyomás problémákra szokták előírni) A nitrátok ugyanis a vardenafillal párosulva rosszullétet okozhatnak
  • öröklött szembetegsége van

 

Szeretné Ön is élvezni maradéktalanul a szexet? Akkor döntsön most Vardelate 100mg vásárlás mellett!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 8 db, 12 db, 16 db, 20 db

You cannot copy content of this page