Skip to content

Vitara 40mg

2990 Ft28990 Ft

Ön is sokszor eljátszott már gondolatban azzal, hogy milyen tettekre lenne képes a szexben, ha nem lenne Ön előtt lehetetlen? Ha nem szabna gátat semmi a fantáziájának?

Ha mindez igaz Önre, akkor most ez a lehetőség Önnek fog szólni! A potencianövelők ranglistáján előkelő helyet foglal el a Bayer Levitra. Épp emiatt igencsak borsos árat kérnek érte. 

Ezen a lehetőségen felbuzdulva készítette el a Signature Gyógyszergyár a saját gyártású Levitráját, amelyet Vitara 40mg néven dobott piacra. 

Ugyanazt a vardenafilt tartalmazza, így hatásában is ugyanolyan szenzációs hatásra számíthat. Akkor is számíthat rá, ha:

  • már jelentkezett potenciaproblémája és azt kívánja orvosolni, illetve
  • akkor is, ha csak szexuális teljesítményét kívánja tovább fokozni!

(jól látja, bárki használhatja, anélkül, hogy amiatt kellene aggódnia, hogy a későbbiekben, amikor felhagy a szedéssel, akkor romolhat a teljesítménye a használat okán)

Mit jelent a generikus változat?

 

A generikus változat azt jelenti, hogy az eredeti termék, az ún. referenciakészítmény sikerein felbuzdulva más gyógyszergyárak is készítenek ugyanolyan összetétellel tablettát. Ezzel nem okozva minőségromlást, csupán bővítve a kínálatot és lejjebb nyomva az amúgy borsos árakat.

Tehát semmiképpen nem keverhetők össze a hamisítványokkal. Ennek hangsúlyozása azért fontos, mert vannak olyan eladó Vitara 40mg hirdetések, amelyek mögött más termék lapul, mint amit hirdetnek. Silányabb, gyengébb és egyáltalán nem biztonságosnak számító termékek.

Ezeket érdemes jó messziről elkerülni és most azt is megmondjuk, hogy ezt hogyan tudja könnyedén kivitelezni. Készült erről is ugyanis egy átfogó anyagunk, amelyben mindent megtalál! Nézze meg mielőtt online Vitara 40mg rendelés mellett döntene!

Szereti, ha minden flottul megy az ügyeiben?

 

Akkor ránk számíthat! Biztos lehet, hogy nemcsak eredeti minőséget kap, de gyorsan és gördülékenyen el is juttatjuk Önnek!

Online patikánk pénzvisszafizetési garancia keretein belül vállal felelősséget arra, hogy kiváló, eredeti minőséget forgalmazunk!

Szállítási lehetőségeink során pedig széleskörű alternatívákat kínálunk fel, amelyek között mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző lehetőséget! (az 1-2 munkanapos szállítás garantált) Ezt még azzal is kiegészítjük, hogy a fizetést is Önre bízzuk, lehetősége van költségmentesen utánvét fizetésre is!

Ha kérdése lenne Vitara 40mg vásárlás előtt, akkor tegye fel nekünk bátran ügyfélszolgálatunkon keresztül!

Mire számíthat 40mg vardenafil hatására?

 

Ahhoz, hogy a potencianövelő hatás kifejtésre kerülhessen két feltétel teljesülése mindenképpen szükséges:

  • el kell telnie kb. egy órának, hogy fel tudjon szívódni a szervezetben
  • szexuális stimulációnak kell történnie, hogy az erekció létrejöjjön

Ami ezt követően történik:

hihetetlen erős erekció, amelyre bátran számíthat (sőt még csökkenő regenerációs időre és az aktus idejére megnövekedett hímvesszőre is)

Mi váltja ki a hatásokat?

 

A hímvessző simaizomzatának ellazulása és az ezt követő vérbőség keletkezése a barlangos testekben.

 

Kedvet kapott, hogy saját bőrén is átélje a remek hatásokat és elkápráztassa párját? Akkor itt a lehetőség! Ne szalassza el, döntsön most Vitara 40mg vásárlás előtt!

 

A használattal összefüggő tudnivalók

 

    • ne vegye be soha alkohollal a tablettát és általában is kerülje a túlzott alkoholfogyasztást
  • kockázatokkal jár, ha a hatóidő alatt (ami kb. 4-6 óra) a kábítószerfogyasztás, a túl sok koffein, valamint a grapefruit fogyasztása

JÓ tanács

A minél intenzívebb hatás kifejtésének érdekében a bevétel előtt ne egyen túl nehéz, zsíros ételeket, mert úgy könnyebben fel tud szívódni a vardenafil!

Adagolási információ

Minden 24 órában csak egy tabletta az engedélyezett, ezt a mennyiséget semmi esetre se lépje túl, mert megterhelő lehet a szervezetének!

Ami kísérőjelenségként előfordulhat

 

Kizárólag rövid ideig tartó tünetként:

  • bőrszárazság
  • orrdugulás
  • arc kipirosodása
  • fényérzékenység hirtelen erős fényviszonyok közepette

 

Amely esetekben nem ajánlott a használat

 

  • nitrát vagy nitrogén-oxid képző hatóanyagú készítményt szed (a nitrátok a vardenafillal kölcsönhatásba kerülve rosszullétet okozhatnak)
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vérnyomás problémája van
  • vese, – májproblémája van
  • ha előfordult Önnél az elmúlt 6 hónapban agyi keringészavar, – vagy infarktus
  • öröklött szembetegsége van

 

Szeretné lenyűgözni újdonsült párját vagy újra elcsábítani partnerét? Akkor ne habozzon, most itt a lehetőség a biztos sikerre! Döntsön Vitara 40mg rendelés mellett!

Kiszerelés

2 db, 4+1 db, 10+2 db, 20+3 db, 30+4 db, 40+5 db, 50+6 db

You cannot copy content of this page